twixenblue.reismee.nl

Dag 1: de proloog

Hallo allemaal!

De honden waren in opperbeste doen vandaag. Ze wisten namelijk dondersgoed wat er ging gebeuren. De tassen stonden al klaar en dan weten ze al dat er iets leuks gaat gebeuren. Vandaag lieten we Kwaadmechelen achter ons voor de eerste stap van onze reis. Allereerst gingen we op bezoek bij hondje Tekila. Een leuke eerste kennismaking met dit schichtige maar ook nieuwsgierige hondje. We gaan overdenken of deze leukerd een toevoeging aan onze gang kan zijn. Daarna gingen we nog even bij de ouders van Cas langs. We hebben ze goed aan het werk gezet met pakketjes brokken die opgestuurd moeten worden. Ook brengt Toon ons morgen naar Pieterburen. Heel fijn om zo'n goed support team te hebben.

In Wijchen kwamen we bij ons eerste overnachtingsadres aan, te voet uiteraard. We hebben gekookt voor onze gastheer en gezellig samen gegeten. We zijn de eerste gasten hier, hopelijk laten we een goede indruk achter. Morgen reizen we af richting Pieterburen en kan het echte avontuur beginnen.

Pura Vida

Veel succes met jullie tocht !

Frank

Hoi Cas en Steffi twix en blue de kop is eraf blijf genieten tot de laatste stap en blijf gezond en voorspoedig.Liefs Vati

Johnny

Lieve Steffi Cas Twix en Blue
Heel veel plezier met jullie Pieterpad wandeltocht. Blijf gezond en lef voor elkaar;)
Gelukkig is het nu niet zo warm meer.Succes liefs xxx

Pauline

Heel veel plezier met zijn viertjes!
Succes ?

Hanneke

Hoi Cas, wat superieur dat jullie dit doen! Heel veel succes en hopelijk fijn wandelweer! Groetjes Hanneke

Rosalijne

Wat leuk dat jullie van start zijn gegaan. veel plezier en succes!