twixenblue.reismee.nl

Dag 10: van Coevorden naar Hardenberg

Hallo allemaal,

We hebben heerlijk geslapen en werden uitgerust wakker van het eerste daglicht. De honden sliepen in een paardenbox en hadden hun eigen nestje gemaakt in het stro. Het weer was echt per-fect vandaag en dat maakt het wandelen een stuk prettiger en makkelijker.

We werden weer afgezet op het station in Coevorden (geen ov op zondag) waar we al snel het stadje verlieten. Helaas was er door werkzaamheden door de gemeente een omleiding uitgezet.. géén mooie natuur maar kilometers omlopen op een 60km weg. Motoren die langs raasde waarbij we Blue in bedwang moesten houden. Net als veel andere honden houdt ze helemaal niet van motors en zeker niet zo snel, zo dichtbij.

Het stadje Gramsbergen was een welkome afwisseling van de lokale wegen. Erg leuk stadje om door heen te wandelen! En ze hadden friet met ananas dus wat wil je nog meer! Ps eet geen friet tijdens het lopen, veel te zwaar op de maag. Maar het was dat of niks tot het eindadres.

En door de omleiding was de route vandaag toch ruim 20km. Twix hebben we dus nog lekker even wat gemasseerd. Blue lag al diep in slaap dus die hebben we maar even lief laten liggen.

Net buiten Gramsbergen kwamen we langs een prachtige tuin waar je ook wat kon drinken. Ik heb nog nooit zulke grote Cosmea gezien! We hielden daar pauze en kletste met de eigenaresse. Daarna liepen we door naar Hardenberg. We werden nog getrakteerd op een heel klein stukje bos! Hardenberg was druk dus we liepen voor de honden in één ruk door. Ze zijn allebei hartstikke moe en mogen zo heerlijk slapen op een hoogpolig kleed in de garage. Lekker prikkelarm uitrusten. Morgen hebben we een kortere dag en lopen we veel in de bossen.

Karin en Una

Zooo, jullie maken wat mee zeg...
En een bedje in het stro voor de doggies, als echte reizigers net als uit het verleden.
Vraagje van Una: zijn de tandenborstels mee? ;)

Johnny

Wat heerlijk een bedje stro om op te slapen.

Frank

Hi nog toevallig wat oekrainers onderweg tegengekomen die op zoek waren naar de krim ?
Veel loopplezier samen Dat wordt afkicken voor Twix en Blue als jullie reis is afgelopen .