twixenblue.reismee.nl

Dag 21: van Leuth naar Groesbeek

Hallo allemaal!

Na echt een fantastische nacht slapen werden we uitgerust wakker in de caravan. De regen zorgde voor een knusse sfeer en het liefst waren we de hele dag in bed gebleven. Na een heerlijk ontbijt moest natuurlijk de afwas gedaan worden voor het complete camping gevoel. Daarna gingen we op pad.

Het was inmiddels weer droog en we liepen Leuth door richting de heuvels. Langs de weg en de dijk met uitzicht op wat komen ging. Het landschap vandaag voelde echt buitenlandse, wat deels klopt: we liepen namelijk voor de 2e keer even in Duitsland. Door een leuk dorpje richting een meer en daarna dan echt omhoog.

De eerste klim was al meteen de pittigste, behoorlijk steil met een soort trappen alleen dan vervelender en veel hoger. Steffi kreeg behoorlijk last van haar heupen (eerdere blessure.) Gelukkig waren de rest van de klims gewoon omhoog lopen zonder trappen. Cas had minder moeite gelukkig, hij trotseert elke etappe als een ware held en natuurlijk als steun en toeverlaat voor Steffi. Hij is de echte topper!

De heuvels waren prachtig met mooie vergezichten over bossen en glooiende velden. Op de laatste heuvel heb je vrij zicht over de omgeving en een deel van Groesbeek. Daarna liepen we over leuke smalle paadjes door de velden. De route loopt daarna Groesbeek in en door het dorp waar verrassend veel kledingzaken zaten. Net buiten Groesbeek werden we opgepikt om in een heel schattig huisje te overnachten. De hondjes kunnen hier lekker slapen en kregen even wat extra knuffeltijd vandaag. Morgen lopen we dankzij Toon (hoofd technische staff, materiaalman en hoofd vervoer) het tweede stuk van de heuvels weer zonder tas. Wat wordt er goed voor ons gezorgd!

Johnny

Dat was een pittige dag vandaag maar gelukkig hadden jullie goed geslapen en konden dus fris en fruitig aan de dag beginnen.
Jullie zijn allebei helden ieder op jullie eigen manier.
Fijn dat Toon morgen jullie bagage meeneemt dat loopt een stuk lichter.
Fijne wandeldag morgen XXX